Leefstijlcoaching voor bedrijven

Een fitte medewerker die plezier in zijn werk heeft, presteert beter, is creatiever én verzuimt minder. Dit is dubbele winst: gezonde, vitale werknemers zijn immers in het belang van zowel je bedrijf als de medewerker zelf. Vraag jij je je als werkgever ook wel eens af hoe je kan bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van jouw personeel? Met de inzet van onze geaccrediteerde, HBO+ opgeleide leefstijlcoaches kun je leed en kosten besparen en daarmee duurzaam investeren in je personeel en bedrijf.

Workshops en coaching op maat

Onze coaches verzorgen interactieve workshops over leefstijl gerelateerde onderwerpen als slaap & ontspanning, voeding en beweging. Huidig gedrag en gewoontes worden onder de loep genomen en deelnemers krijgen concrete handvatten om aan de slag te gaan. Daarnaast kunnen onze leefstijlcoaches ingezet worden om een medewerker individueel te coachen naar een gezondere leefstijl en betere balans. Zo’n traject is altijd maatwerk. Naast begeleiding door de leefstijlcoach wordt hierbij de expertise van een voedingsdeskundige en beweegspecialist ingezet. Het hele traject wordt afgestemd op de veranderwens van jouw werknemer.

Kosten

Soms kan een leefstijlcoach gefinancierd worden uit het opleidings- of ontwikkelbudget, of uit de verzuimverzekering. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Mogelijkheden

 Voorbeeld traject

  1. Kennismakinggesprek + Leefstijlanalyse
  2. Voedingsgesprek + uitgewerkt advies
  3. Beweegcheck + uitgewerkt beweegplan
  4. Evaluatie
  5. Vervolgtraject bepalen

Duur: circa 8 uur verdeeld over een afgesproken periode

Workshops

Inzet op basis van uurtarief en afhankelijk van reiskosten, materiaal en evt. ontwikkelingskosten.

Neemt contact op voor een offerte