Team

Danielle Driebeek-Houtman

Danielle Driebeek-Houtman

leefstijlcoach

Na jaren als projectleider gewerkt te hebben binnen de publieke gezondheid sinds 2019 aan de slag als leefstijlcoach. Samen met Evelyne een mooie praktijk opgericht waar we met veel plezier en passie werken.

Mensen verder helpen, in de breedste zin van het woord, is waar ik gelukkig van word. Een gezonde leefstijl is daar een belangrijk onderdeel van.

Evelyne Hurkmans

Evelyne Hurkmans

leefstijlcoach

Werken met ‘echte’ mensen, daar word ik blij van. Aandacht, ruimte en respect hebben voor ieders verhaal. Daarnaast bewonder ik onze cliënten die naast willen, ook dúrven te veranderen.

Sinds 2019 ben ik leefstijlcoach en mede-eigenaar van Leefstijl Centrum Rotterdam, na een kronkelig carrièrepad: van wetenschapper naar welzijnswerker, van projectleider naar passievolle leefstijlcoach.

Karin Abutan

Karin Abutan

fysiotherapeut

Binnen de GLI ben ik beweegadviseur. Samen maken we een beweegplan waarmee je morgen aan de slag kunt. ‘De mens’ zie ik als een geheel: wat kan jouw lichaam aan, wat vind je leuk, past het in je dagelijks leven?

Het maakt mij trots als mensen hierdoor het bewegen (weer) op pakken. En je begrijpt waarom het belangrijk is en vooral zelf ervaart wat het met je doet.

Ton Legerstee

Ton Legerstee

leefstijlcoach

Vele jaren heb ik met plezier en op eigen wijze management– en beleidsfuncties vervult bij o.a. gemeente Rotterdam. Hier waren altijd raakvlakken met welzijn en gezondheid van Rotterdammers. Zoals bij het programma ‘Lekker Fit!’ voor kinderen en de ‘proeftuinen Gezond Gewicht’ voor volwassenen. Nu ben ik leefstijlcoach bij Leefstijl Centrum Rotterdam en coach ik mensen om weer lekkerder in hun vel te zitten.

Zelf ben ik altijd heel sportief geweest. Naast mijn werk als leefstijlcoach bij Leefstijl Centrum Rotterdam, ben ik ook hardlooptrainer en running therapeut bij Rijnmond Running Therapy. Ik vind het fijn om op deze manier anderen te stimuleren om gezonder te leven door middel van bewegen, bewuste voeding én een gezonde geest.

Ellen Seelaar

Ellen Seelaar

leefstijl- & stoppen met roken coach

Een steentje bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven van mensen, is wat ik het allerliefste doe. Naast mijn werk als manager van beweeg- en vitaliteitsprojecten werk ik daarom als leefstijlcoach. Samen onderzoeken hoe iemands mooiste leven eruitziet en zien dat lukt daarvoor de juiste stappen te zetten. Dát maakt mij super trots en dankbaar.

Naast leefstijlcoach ben ik ook Stoppen-met-rokencoach voor Leefstijl Centrum Rotterdam. Wij werken met het programma Rookvrij & Fitter. Dit programma is uniek: naast aandacht voor het stoppen met roken, staat het creëren van een gezondere leefstijl centraal. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig het is om te stoppen met roken. Maar ik weet ook dat het kan, en dat iedereen het kan! Ik ben er graag voor je tijdens jouw stopproces.

Joyce Moens

Joyce Moens

leefstijlstijlcoach

Een gezonde leefstijl betekent voor mij: aandacht voor beweging, voeding, ontspanning, vrienden en familie en doen wat je leuk vindt. Met veel enthousiasme help ik mensen bewegen, letterlijk en figuurlijk, naar een vitaler leven.

Zelf ben ik altijd in beweging, als het even kan in de natuur. In 2013 ontstond mijn liefde voor hardlopen. Het liefst lange afstanden zoals marathons en ultra trails. Omdat ik ook graag anderen help zichzelf te ontwikkelen op hardloopgebied, geef ik sinds 2020 trainingen bij PAC Rotterdam. Naast leefstijlcoach ben ik ook een ervaren HR Manager. Ik heb graag aandacht voor mensen en geniet ervan als jij en ik bewegen!

Jennifer Hartmans

Jennifer Hartmans

leefstijlcoach

Mijn passie is om mensen te enthousiasmeren om zoveel mogelijk uit dit mooie leven te halen. Gezond oud worden, lekker in je vel zitten, de juiste keuzes maken voor jezelf en doen wat je leuk vindt. Ik help, adviseer en coach mensen graag bij hun persoonlijke uitdagingen met als doel een gezonder, vitaler en gelukkiger leven. Balance is key, daar geloof ik in.

Ik werk als leefstijl coach voor het Leefstijl Centrum én voor mijn eigen onderneming In Balans met Jennifer. Daarnaast werk ook nog als HR-adviseur. In mijn vrije tijd beweeg ik graag in de natuur samen met mijn hond en paarden. Ook geniet ik van yogalessen, meditaties en lees ik graag een boek. Deze activiteiten geven me energie en houden me fit en vitaal. Dit gun ik iedereen!

Als leefstijlcoach handelen we op het snijvlak tussen zorg, welzijn en preventie. We zijn het eerste aanspreekpunt voor de coachee/deelnemer. We werken nauw samen met een fysiotherapeut, sportaanbieder en diëtist.

Onze coachingstijl is gericht op ‘willen veranderen’ en gaat gepaard met een gezonde portie nuchterheid en humor.

We gaan voor kwaliteit. Leefstijl Centrum Rotterdam:

  • werkt met erkende leefstijl coaches die hun opleiding hebben gevolgd bij MARK Academy;
  • is gecertificeerd voor de Gecombineerde leefstijlinterventies (GLI) CooL en Beweegkuur;
  • is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Leefstijlcoaches Nederland (BLCN);
  • is in het bezit van een AGB-code;
  • volgt regelmatig aanvullende trainingen;
  • houdt praktijk op goed bereikbare locaties in regio Rotterdam.

Voor sport- en beweegaanbod werken wij samen met:

Zoekt u een projectmanager binnen de Publieke Gezondheid?